Аналіз даних ринку персональних комп’ютерів

Автор(и)

  • В. Ю. Грущенко Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Т. В. Нескородєва Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Аналіз даних про ринок персональних комп’ютерів, дозволяє ознайомитись з тим, які пропозиції на ньому переважають, та зробити висновок які фактори впливають на формування ціни.
Актуальність полягає в тому, що пропозицій на ринку комп’ютерів багато, та виявити закономірність для прийняття рішень щодо покупки або встановлення ціни неможливо без аналізу великих обсягів даних.

Біографії авторів

В. Ю. Грущенко , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студент 1 курсу СО Магістр

Т. В. Нескородєва , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. техн. наук, доцент, завідувач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій

Посилання

Кузьома Ю.В., Нескородєва Т.В. Розробка інтернет-магазину з продажу деталей та аксесуарів для мобільних телефонів. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції для студентів, аспірантів та молодих вчених "Прикладні інформаційні технології" (29 квітня 2020 року) - Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса. С.217-219.

Сніжинський М.В., Нескородєва Т.В. Аналіз даних про рейтинг фільмів на платформі оцінювання IMDB засобами мови R. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції для студентів, аспірантів та молодих вчених "Прикладні інформаційні технології" (29 квітня 2020 року) - Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса. С.57- 58.

«Computers» статистика – [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://qed.econ.queensu.ca/jae/

Джеймс Г., Уиттон Д., Хасти Т., Тибширани Р. Введение в статистическое обучение с примерами на языке R. Пер. с англ. С. Э. Мастицкого - М.: ДМК Пресс, 2017. - 456 с.: ил.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-06-18

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ «МЕТОДИ ОБРОБКИ І АНАЛІЗУ ДАНИХ»