Аналіз данних ринку автомобілів в США

Автор(и)

  • Д.О. Зінькевич Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • П.В. Римар Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Аналізуючи ринок автомобілів, можна ознайомитись з тим, які пропозиції на ньому переважають, яка комплектація автомобілів підійде для тієї чи іншої країни, а також технічні характеристики, які впливають на ціну автомобіля. Актуальність даного аналізу полягає в тому, що з кожним роком моделей авто стає багато, але тепер на перший план виходить пошук закономірностей, завдяки яким можна буде проаналізувати весь ринок автомобілів і підібрати авто за його ключовими показниками. Все це можна зробити, використовуючи аналіз великих наборів даних - датасетів.

Біографії авторів

Д.О. Зінькевич , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студент 1 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

П.В. Римар , Донецький національний університет імені Василя Стуса

старший викладач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних технологій

Посилання

Ярош О.Л., Нескородєва Т.В. Аналіз даних про ринок житла в Україні засобами мови R Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції для студентів, аспірантів та молодих вчених "Прикладні інформаційні технології" (29 квітня 2020 року) - Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса. С.74-76.

Новицький М.О., Нескородєва Т. В. Аналіз даних про рівень щастя населення в країнах світу. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції для студентів, аспірантів та молодих вчених "Прикладні інформаційні технології" (29 квітня 2020 року) - Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса. С.43-45.

«Сars» статистика – [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://kaggle/data/cars.csv

Джеймс Г., Уиттон Д., Хасти Т., Тибширани Р. Введение в статистическое обучение с примерами на языке R. Пер. с англ. С. Э. Мастицкого - М.: ДМК Пресс, 2017. - 456 с.: ил.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-06-30

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ «ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ ОБРОБКИ ДАНИХ В ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ»