Захист інформації при використанні електронної пошти

Автор(и)

  • М.С. Лещенко Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Н. A. Потaповa Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Електронна пошта стає все більш важливим елементом для повсякденної діяльності. Підприємствам потрібні спеціалісти для налаштування надійності електронної пошти, щоб допомогти співробітникам правильно її використовувати, зменшити ризик навмисного або ненавмисного неправильного її використання, і щоб гарантувати, що офіційні документи, які передаються за допомогою електронної пошти, правильно обробляються. У процесі розширення використання систем електронної пошти в сучасному діловому світі стрімко зростає і кількість конфіденційних даних, які передаються по мережі Інтернет. В результаті стає актуальною проблема автоматизації та захисту документообігу, що здійснюється за допомогою засобів електронної пошти.

Біографії авторів

М.С. Лещенко , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студент 4 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

Н. A. Потaповa , Донецький національний університет імені Василя Стуса

к.е.н, доцент, доцент кафедри інформаційних технологій

Посилання

Волокита А., Мухін В., Стешин В..Специфіка інформаційних систем на основі технології cloud computing. URL: http://archive.nbuv.gov.ua/ portal/natural/vcndtu/ 2011_53/29.htm.

Інформаційна безпека при роботі у мережі Інтернет. URL: https://khm.gov.ua/uk/content/informaciyna-bezpeka-pry-roboti-u-merezhi-internet.

Гутман Б., Бегвілл Р. Політика безпеки при роботі в Інтернеті. URL: http://citforum.ru/internet/security_guide/glava8.shtml#8_7.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-01-19

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАХИСТУ ДАНИХ ТА КІБЕРБЕЗПЕКИ