Вплив COVID-19 на ринок сучасних технологій

Автор(и)

  • К.С. Готко Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Т.В. Січко Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Під час пандемії COVID-19 ринок сучасних технології суттєво «стрибнув» у розвитку [1]. Це й не дивно: школярі та студенти відкрили для себе новий формат навчання – дистанційна освіта; батьки навчились користуватись онлайн месенджерами та програмами для відео зв’язку. Під час пандемії, материнська компанія Google вперше досягла капіталізації у 2 трильйони доларів.

Біографії авторів

К.С. Готко , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студентка 3 курсу спеціальності 113 «Прикладна математика»

Т.В. Січко , Донецький національний університет імені Василя Стуса

к.т.н., доцент, доцент кафедри інформаційних технологій

Посилання

Прямухіна О.-М. Д., Січко Т.В. Розвиток інтелектуальних технологій в умовах пандемій. Комп’ютерні технології обробки даних: матеріали всеукр. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 2021. С. 47-49.

Coronavirus: What can we learn from the Spanish flu?. URL: https://www.bbc.com/future/article/20200302-coronavirus-what-can-we-learn-from-thespanish-flu.

Дефіцит чіпів з Азії викликав кризу в світовому автопромі. URL:https://www.dw.com/uk/defitsyt-chipiv-z-azii-vyklykav-kryzu-v-svitovomu-avtopromii-shcho-teper/a-57254380

Глобальний дефіцит чіпів збережеться і наступного року — JPMorgan. URL: https://biz.nv.ua/ukr/markets/jpmorgan-deficit-chipiv-zberezhetsya-i-v-2022-roci-ostanninovini-50197380.html

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-01-19

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ «ПРИКЛАДНІ АСПЕКТИ ОБРОБКИ ДАНИХ В ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ»