Використання рекомендаційних систем в ресторанному бізнесі

Authors

  • Б. В. Лавренюк Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Т.В. Нескородєва Донецький національний університет імені Василя Стуса

Abstract

На сьогодні досить складно уявити великий заклад громадського харчування, що не використовує в своїй роботі яку-небудь програмну систему чи технологію. Спеціалізовані програми полегшують обслуговування відвідувачів і управління закладом.

Author Biographies

Б. В. Лавренюк , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студент 4 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

Т.В. Нескородєва , Донецький національний університет імені Василя Стуса

д.т.н., завідувач кафедри інформаційних технологій

References

Організація ресторанної справи: навч. посіб. / В. П. Самодай, А. І. Кравченко. – Суми: Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2015. – 424 с.

Розроблення рекомендаційної системи підбору фільмів, Кинаш Ю. Є., Петрушинський О. О., Мищишин В. М., 2019.

Розробка рекомендаційного алгоритму для інформаційної системи онлайн ресторану, Сироватська А. Ю., Литвинов А. Л.

Т. В. Нескородєва, Є. Є. Федоров, Т. В. Січко, А. Р. Нескородєва. Експертні та рекомендаційні системи: навч. посіб. для здобувачів вищої освіти спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 125 «Кібербезпека», 113 «Прикладна математика»». – ДонНУ імені Василя Стуса. 2021. - 320с.

Published

2023-01-14

Issue

Section

СЕКЦІЯ 3 ЕКСПЕРТНІ, РЕКОМЕНДАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА СИСТЕМИ ПІДРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ