Використання рекомендаційних систем в ресторанному бізнесі
Abstrakt
На сьогодні досить складно уявити великий заклад громадського харчування, що не використовує в своїй роботі яку-небудь програмну систему чи технологію. Спеціалізовані програми полегшують обслуговування відвідувачів і управління закладом.
Bibliografia
Організація ресторанної справи: навч. посіб. / В. П. Самодай, А. І. Кравченко. – Суми: Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2015. – 424 с.
Розроблення рекомендаційної системи підбору фільмів, Кинаш Ю. Є., Петрушинський О. О., Мищишин В. М., 2019.
Розробка рекомендаційного алгоритму для інформаційної системи онлайн ресторану, Сироватська А. Ю., Литвинов А. Л.
Т. В. Нескородєва, Є. Є. Федоров, Т. В. Січко, А. Р. Нескородєва. Експертні та рекомендаційні системи: навч. посіб. для здобувачів вищої освіти спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 125 «Кібербезпека», 113 «Прикладна математика»». – ДонНУ імені Василя Стуса. 2021. - 320с.