Використання рекомендаційних систем в ресторанному бізнесі

Autor

  • Б. В. Лавренюк Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Т.В. Нескородєва Донецький національний університет імені Василя Стуса

Abstrakt

На сьогодні досить складно уявити великий заклад громадського харчування, що не використовує в своїй роботі яку-небудь програмну систему чи технологію. Спеціалізовані програми полегшують обслуговування відвідувачів і управління закладом.

Biogramy autorów

Б. В. Лавренюк , Донецький національний університет імені Василя Стуса

студент 4 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»

Т.В. Нескородєва , Донецький національний університет імені Василя Стуса

д.т.н., завідувач кафедри інформаційних технологій

Bibliografia

Організація ресторанної справи: навч. посіб. / В. П. Самодай, А. І. Кравченко. – Суми: Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2015. – 424 с.

Розроблення рекомендаційної системи підбору фільмів, Кинаш Ю. Є., Петрушинський О. О., Мищишин В. М., 2019.

Розробка рекомендаційного алгоритму для інформаційної системи онлайн ресторану, Сироватська А. Ю., Литвинов А. Л.

Т. В. Нескородєва, Є. Є. Федоров, Т. В. Січко, А. Р. Нескородєва. Експертні та рекомендаційні системи: навч. посіб. для здобувачів вищої освіти спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 125 «Кібербезпека», 113 «Прикладна математика»». – ДонНУ імені Василя Стуса. 2021. - 320с.

##submission.downloads##

Opublikowane

2023-01-14

Numer

Dział

СЕКЦІЯ 3 ЕКСПЕРТНІ, РЕКОМЕНДАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА СИСТЕМИ ПІДРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ